U krému z philadelphie se vůbec nemusíte děsit její lehce slané chutí. Ta v konečné fázi odezní a kombinace s čokoládou je luxusní. Tyto cupcakes měli úspěch i u indických strávníků, takže jejich kvalita je mezinárodně potvrzena-a to se počítá! :D
SUROVINY(12 ks)
hruškové cupcakes
113g másla
130g cukru krupice
3 vejce
1 lžička skořice
100g hladké mouky
95g polohrubé mouky
1,5 lžičky kypřicího prášku
špetka soli
60ml mléka
1 střední hruška
čokoládový krém z krémového sýra (debilní název, já vím)
100g másla
125g krémového sýra(philadelphie a jí podobní)
70g moučkového cukru
80g čokolády
Máslo vyšleháme doběla, přidáme krupicový cukr a šleháme dál až do světlé pěny. Zašleháme postupně všechna tři vejce. Smícháme si obě mouky, prášek do pečiva, sůl a skořici. Do těsta vmícháme nejprve polovinu směsi sypkých surovin, pak mléko a pak druhou polovinu sypké směsi. Nakonec do těsta nastrouháme oloupanou hrušku a pořádně promícháme. Rozdělíme do košíčků a pečeme na 175°C takových 18-20 minut.
Na krém si rozpustíme čokoládu a necháme ji vychladnout. Pořádně prošleháme změklé máslo s cukrem a sýrem. Nakonec přidáme čokoládu a ještě jednou vyšleháme. A tady se můžete na ty moje, s láskou pečené,krasavce mrknout :)
Žádné komentáře:
Okomentovat